• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • юни

  20

  2022
 • 565
Ремонт на покрив – интегрирано решение от Layher

Ремонт на покрив – интегрирано решение от Layher

За ремонт на покрива на историческа сграда от необароковата архитектурна епоха, бе необходимо изграждането на покривна конструкция, за да бъде осигурена нейната защита от атмосферни влияния, както и непрекъснатост на работния процес. Решението бе интегрираната система скеле от Layher – касетен покрив с отвор от 20 метра и дължина 35 метра.

Защитната система Layher Cassette Roof се характеризира с изключителна здравина и дълъг експлоатационен живот. За да се осигури снабдяване с материали на строителната площадка, касетъчнния покрив Layher Cassette Roof може да бъде отворен, на всяко място, като просто се отместят встрани една или повече покривни касети.

За изграждането на работни площадки и основа за покривната конструкция, бе използвано модулното скеле Layher Allround, гарантиращо лесно адаптиране към особеностите от геометрията на фасадата. Пълната съвместимост между системите скеле Layher, позволи интегрирането на стълбищна кула в основната конструкция, за осигуряване на безопасен достъп и пространство за складиране на материали.

ремонт на покрив

За предотвратяване на неоторизирания достъп до обекта и осигуряването на безопасно преминаване около него, бе използвана системата Layher Protect.

Layher предложи цялостно интегрирано решение.

Касетни покриви Layher (Cassette Roof) – Ползите за Вас:

 • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи и гарантирани наличности.
 • Изключителна здравина и дълъг екплоатационен живот. Практичният дизайн и висококачествените материали гарантират добрата инвестиция в дългосрочен план.
 • Приложения за  изграждане на временни халета и складове, над мостови съоръжения, при ремонт и реставрация на покриви, при строителство и ремонт на пътища и магистрали, при спортни и увеселителни мероприятия.
 • Осигурява непрекъснатост на работния процес, независимо от атмосферните условия.
 • Пълна съвместимост със системите модулно скеле Allround и фасадно скеле SpeedyScaf.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020