• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    10

    2022
  • 305
Системни решения за фуги при стандартни конструкции скеле

Системни решения за фуги при стандартни конструкции скеле

Системата Layher Allround предлага разнообразие от решения за фуги при изграждане на безопасни скеле конструкции, за да покрие изискванията на всеки един проект в индустрията или строителството. Според европейския стандарт DIN EN 12811-1, фугата между системните пътеки не трябва да надвишава 25 mm.

Елемент за фуги

Елементът за фуги се използва за покриване на празното пространство между две стоманени пътеки при системите скеле Allround и SpeedyScaf. Може да се използва за надлъжни фуги с ширина до 20 cm. Лекият стоманен елемент за фуги с дебелина от 10 mm намалява опасността от спъване и се монтира лесно и бързо в нужната позиция, чрез използването на къси осигурителни винтове (сини).

решения за фуги

Телескпична пътека за фуги

Телескопичната пътека за фуги се използва за изграждане на безопасни конструкции скеле без фуги между пътеките и без риск от спъване. Тя може да бъде бързо приспособена към всякакви размери, като покрива изисквания за товароносимост до клас 6, в зависимост от дължината на системната пътека. По този начин, фугите с широчина от 40 до 255 mm могат да бъдат удобно затворени, за да бъдат спазени изискванията за безопасност. Фиксирането й с два винта отгоре, гарантира осигуряване срещу странично приплъзване на пътеките в секцията, което допринася за по-голямата безопасност на работната площадка. Телескопичната пътека е универсално решение с висока икономическа ефективност. При полагане на системните пътеки в конструкциите скеле не е необходимо спазването на определена конфигурация. Резултатът е използването на по-малък брой различни компоненти и намаляване времето и усилията при планиране.

U-хоризонтал за фуги

U-хоризонталът за фуги е наличен в различни дължини и позволява покриване без фуги на работната повърхнина между системните пътеки и конзолите. Също така, той може да бъде поставен в началото и края на стълбища при връзка със стълбищните площадки. Има същите свойства на структурна здравина както О-хоризонтал Allround LW. Благодарение на нецентричното разположение (70/40 mm), U-хоризонталът за фуги позволява две опции за монтаж. Това осигурява повече възможности за приспособяването му към системните пътеки на съседните секции. Използването на U-хоризонтали Layher Allround при изграждането на скеле конструкции осигуряват непрекъсната хомогеннна работна повърхност.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020