• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    31

    2024
  • 179
Временна конструкция скеле за осигуряване на защита от градушка, дъжд, сняг и слънце за автомобили

Временна конструкция скеле за осигуряване на защита от градушка, дъжд, сняг и слънце за автомобили

За ограничаване на атмосферните влияния и подобряване на комфорта при паркиране в базата на Лайер ЕООД , изградихме временна скеле конструкция за осигуряване на защита от градушка, дъжд, сняг и слънце. Дизайнът на съоръжението е съобразен с натоварванията от сняг и вятър, характерни за съответното местоположение. Layher предлага цялостни системни решения, гарантиращи изключителна безопасност и ефективност, подходящи за всеки проект и всяко изискване.

скеле

Основната част от съоръжението е реализирана чрез системата модулно обемно скеле Layher Allround и се състои от 4 паркоместа за автомобили, всяко от които с дължина от 5 метра и широчина от 3 метра, гарантиращи комфорт и удобство при паркиране.

скеле

Покривната защитна конструкция е изградена от Aлуминиеви съставни греди Layher и горещо-поцинкована ЛТ (LT) профилирана ламарина. Богатият набор от допълнителни елементи и аксесоари, осигурява лесно приспособяване към изискванията на всеки проект и бързо изграждане на многофункционални и икономични конструкции скеле.

скеле

Чрез използването на стандартни скеле компоненти от системата модулно скеле Layher Allround и Aлуминиеви съставни греди Layher, бе реализирано ефективно и безопасно решение на временна защитна конструкция за паркиране на автомобили, характеризиращо се с бърз и лесен монтаж, спестяващо време, труд и транспортни разходи. Временните конструкции от модулно скеле Allround се отличават с изключителна товароносимост, икономичност и безопасност.

скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020