• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    7

    2021
  • 950
Стълбище Layher и скеле за достъп

Стълбище Layher и скеле за достъп

С няколко допълнителни компоненти към основните системи Allround и SpeedyScaf, стълбищата Layher са по-безопасни, бързи и комфортни. Могат да бъдат използвани като стълбища в зони за обществен достъп или на строителни обекти. Предлагат се в различни размери на основата, наклон и товароносимост.

Стълбища Layher

Стълбище платформа

Стълбище платформа е безопасно и удобно стълбище, позволяващо безопасно придвижване на хора и достъп до работните площадки на скелето. Със Стълбище платформа е лесно да се изгради 4-вертикална стълбищна кула, която да се интегрира в конструкция скеле или като свободно стояща структура за достъп, анкерирана към сградата. Възможна е конструкция от успоредни или срещуположни стълбищни платформи. Може да се използва при всички типове конструкции скеле. Външното Платформено стълбище има одобрение в стандартния си вариант до 24 m височина. Максималната конструктивна височина е до 40 m в зависимост от конструктивния анализ. Допустимата товароносимост е 2.0 или 2.5 kN/m².

Стълбище комфорт

Стълбище комфорт е базирано на Стълбище платформа. Снабдено е с 175 mm широки набраздени стъпала, които предоставят удобен достъп – особено при големи височини. Здравият профил на гредата осигурява незначително огъване. От Стълбище платформа могат да се използват парапети, вътрешни парапети и стълбищни парапети. Вътрешен стълбищен парапет се изисква при срещуположни стълбища и служи за увеличаване на стабилността на индивидуални стълбищни рамена.

Модулно стълбище

С Модулното стълбище е възможно изграждането на нива за достъп, подходящи за всяка системна височина. С помощтта на отделните универсални модули на Layher, може да бъде изградена цялостна конструкция. Може да се достигне необходимия размер чрез групиране на отделните стълбищни елементи. Благодарение на модулния дизайн има голямо разнообразие от приложения. Компактно е за транспорт и монтаж. Товароносимостта му е 3.0 kN/m², а теглото на отделните елементи е до 11 kg. Елементите са изработени от горещо-поцинкована стомана и имат дълъг експлоатационен живот.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020