• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    26

    2023
  • 451
Стълбища Layher за осигуряване на безопасно преминаване на пешеходци при извършване на строително-ремонтни дейности в центъра на Будапеща

Стълбища Layher за осигуряване на безопасно преминаване на пешеходци при извършване на строително-ремонтни дейности в центъра на Будапеща

Стълбищата Layher могат да бъдат използвани при извършване на различни инфраструктурни реконструкции, за изграждане на безопасен достъп до работната площадка по време на строително-ремонтни дейности, или за осигуряване на безопасно преминаване на пешеходци в обществени зони.

За реализиране на мащабен проект в Будапеща, стълбища Layher бяха използвани за изграждането на безопасен пешеходен проход между централен столичен площад и булевард. По време на строителните дейности бе необходимо временно стълбище, гарантиращо безопасното преминаване и достигане до автобусните спирки на пешеходци, дори в часовете на натоварен трафик в градска среда.

Инженерите от Layher извършиха предварително 3D цифрово планиране със системата за проектиране LayPlan, гарантиращо изключителна икономичност, безопасност и бързина при монтажа.

Стълбищата Layher могат да бъдат изграждани лесно и бързо чрез използването на стандартни елементи от системата модулно скеле Layher Allround и няколко допълнителни компонента. За проекта в центъра на Будапеща бе построена стълбищна кула Allround 750 с парапети за детска защита и стоманени платформи за осигуряване на непрекъсната подова повърхност.

Стълбищните кули Layher 750 са идеалното решение за изграждане на временни конструкции в обществени зони за пешеходни проходи, достъпи до подиуми и трибуни, и надлези. Те се характеризират с изключителна товароносимост, здравина и безопасност, и могат да бъдат използвани при всякакви метеорологични условия. Отговарят на всички европейски стандарти за безопасност на временни стълбища в зони за обществен достъп и могат да бъдат доставени в кратки срокове. Допустимото натоварване е 7.5 kN/m2 (750 kg/m2), при ширина на  стълбата 2.07 m. Размерите на стъпалата са – височина 16.6 cm, стъпало 31.0 cm и застъпване 1.0 cm. В съответствие с конкретните изисквания, широчината на  стълбата може да бъде и по-малка от 2.07 m.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020