• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • ноември

  2

  2020
 • 90
Uni Конзола за атмосферна защита

Uni Конзола за атмосферна защита

Благодарение на стандартните системни конзоли, Uni Конзолата за атмосферна защита може да бъде използвана при различни покривни стрехи.

Uni Конзолата за атмосферна защита – позволява работа по фасадни конструкции, независимо от атмосферните условия

За да гарантира работа по конструкциите скеле, независимо от атмосферните условия, от Layher разработиха Uni Конзолата за атмосферна защита. Зидаро-мазаческите и бояджийските дейности могат да бъдат извършвани независимо от промените във времето. Също така, изградената защитна козирка предпазва прясно завършената тухлена зидария до нейното изсъхване.

Uni Конзолата за атмосферна защита може да бъде използвана за:

 • Защита по време на работните дейности по фасадата или по време на процеса на съхнене (промени в атмосферните условия).
 • Защита от пряка слънчева светлина при извършване на дейности по реставрация с изисквания за изключително високо качество.
 • Защита от атмосферни влияния при работа по корнизи и бордове.
 • Защита от атмосферни влияния при работа по водосточната система и  улуците.
 • Прахова защита по цялата височина на фасадата.

Uni Конзолата за атмосферна защита се характеризира с изключителна приспособимост и бърз монтаж, дори и върху вече завършени фасадни конструкции скеле. Тя се поставя върху 0.73 m рамки на най-горното ниво от скелето и се осигурява чрез осигурителни щифтове. Надлъжните връзки се извършват чрез единични или двойни Speedy парапети. Покривалата за скеле могат да бъдат пристегнати чрез връзки за еднократна употреба.

Покривалата за скеле могат да бъдат поставяни вертикално, от секция на секция по продължение на цялата височина на конструкцията скеле. Или могат да бъдат поставяни хоризонтално или частично през височина от 3 m.

И в двата случая, анкерирането трябва да бъде извършено в съответствие с конкретните одобрения (при използване на покривала за скеле). При използването на Греда редуцираща (Арт.No 4027.000), Uni Конзолата за атмосферна защита, може да бъде използвана върху фасадно скеле с широчина 1.09 m.

Чрез използването на вътрешни конзоли, могат да бъдат покривани различни типове стрехи, за осигуряване на защита от атмосферни влияния по време на работа по фасадите.

Uni Конзола за атмосферна защита – Ползите за Вас:

 • Бърз и лесен монтаж – поставя се на необходимото място и се укрепва чрез Speedy парапети.
 • Защита на фасадата по време на работа или съхнене.
 • Може да бъде използвана при различни покривни стрехи чрез монтирането на съответните вътрешни конзоли.
© Copyright 2020