• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    27

    2024
  • 158
Защитен покрив Layher Keder Roof XL и модулно скеле Layher Allround за ремонт на ресторант за бързо хранене

Защитен покрив Layher Keder Roof XL и модулно скеле Layher Allround за ремонт на ресторант за бързо хранене

За ремонта на ресторант за бързо хранене, бе необходимо изграждането на работно скеле и защита от атмосферни влияния. Проектът трябваше да бъде завършен в рамките на 6 седмици, което изискваше подробно планиране и иновативно решение за конструкцията скеле. Комбинацията от модулно скеле Layher Allround и защитен покрив Layher Keder Roof XL бе идеалното решение за всички изисквания на проекта.

скеле

В покрива Layher Keder Roof XL, с дължина от 25 метра и широчина от 22.5 метра, бе реализиран временен отвор, за да се извърши подмяната на климатичната инсталация, и в последствие бързо и лесно да бъде затворен, така че строителният обект да бъде отново защитен от атмосферни влияния.

скеле

Инженерите от Layher оказаха пълно съдействие по време на всички етапи от проекта, както при планирането и проектирането, така и при монтажа. Предоставиха професионално обучение за работа със системата Layher Keder Roof XL и нужната допълнителна документация и чертежи. Всеки член на екипа от монтажниците на скелето имаше достъп до 3D чертежи чрез QR код от телефон си, през целия процес на монтажните работи.

Временната покривна конструкция гарантира защита от атмосферни влияния и непрекъснатост на работния процес. Чрез системата модулно скеле Layher Allround бе реализиран безопасен достъп до всяка точка от работната повърхност. Защитният покрив Layher Keder Roof осигури изключително ефективно и безопасно решение, характеризиращо се с бърз, прецизен монтаж, и възможност за лесна модификация и приспособяване към нуждите на строителния процес.

скеле

Защитна система Layher Protect – Ползите за Вас:

  • Визуално атрактивни и многофункционални системни решения;
  • Бърз и лесен монтаж;
  • Защита на околната среда, защита от атмосферни влияния и защита срещу шумово замърсяване;
  • Пълна съвместимост със системата фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf и модулното обемно скеле Layher Allround.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020