• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    8

    2015
  • 442
Модулно скеле Allround при ремонт на Електроцентрала

Модулно скеле Allround при ремонт на Електроцентрала

Модулно скеле Allround.

 При поддръжката на електроцентрали, времето е от съществено значение. Това се отнася и за водноелектрическата централа Whakamaru, твърде важен възел в националната мрежа на Нова Зеландия, която заедно с другите централи, разположени по поречието на река Уайкато, осигурява голяма част от електричеството на Северния остров. За да се завърши работата по един от наклонените напорни тръбопроводи възможно най-бързо, специалистите се обединяват около избора на модулно скеле Allround от Layher. Това дава възможност на монтажниците само за 23 часа да изградят 20 метровата конструкция над земята не само бързо, но преди всичко безопасно и същевременно максимално съобразено геометрията на терена.

Предимствата при използване на модулно скеле Allround:

  • Изключително икономично решение по отношение на използваните материали, което е изпълнено върху бетоновата основа на наклонените напорни тръбопроводи, вместо изграждане на скеле в основата на дерето на 20 метра дълбочина.
  • Висока безопасност при монтаж, въпреки работата на височина от 20 метра над земята и наклонената повърхност, чрез инсталиране на парапети за всяка платформа и оптимална адаптация на ширината и височината на работното скеле към наклона на тръбопроводите и различния ъгъл на бетоновата основа, при използване на широк кръг елементи и добро планиране.
  • Бързо свързване на елементите, чрез Allround конектор-розетка и заклиняване на стоманените греди.
  • Материалът може да се поръча без никакъв проблем само 24 часа преди да започне сглобяването, благодарение на една доста висока степен на готовност за доставка.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020