• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • април

  2

  2020
 • 2341
Solo Tower

Solo Tower

Solo Tower от Layher

Solo Tower на Layher е малка подвижна конструкция скеле, която може да бъде сглобена бързо, сигурно и лесно от един човек, предоставяща платформа за работна височина до 6.15 метра.

Действащите правила за безопасност при работа на височини в индустриална среда силно ограничават използването на стълби. Това намалява рентабилността на работните проекти, тъй като предприятията трябва да изграждат големи работни платформи. Резултатът е големи логистични разходи и усилия, и ангажиране на персонал от поне двама души.

Solo Tower е икономичното решение от Layher. 

Благодарение на компактните си размери, тя може да бъде транспортирана до работния обект в обикновен мини ван или пикап. Транспортът и сглобяването могат да се извършат от един човек.

Логистика на Solo Tower

Компактните размери на всички компоненти позволяват икономична и ефективна логистика до склада, или до работната площадка. С няколко от елементите се сглобява „транспортна количка“, чрез която другите части от кулата могат да бъдат придвижвани бързо и удобно до желаното място място.

Сигурност при монтаж и демонтаж

Чрез строго определената последователност на отделните стъпки при монтаж и демонтаж на Solo Tower, използвайки метода за безопасен монтаж 3-Т (през отвора за достъп), работникът е във вече обезопасена зона при преминаване към платформата на следващото по-горно ниво, благодарение на предварително монтирания двоен парапет в съответствие с действащите изисквания за безопасна работа в индустриална среда.

Сглобяване от един човек

Олекотените ергономични и компактни компоненти, изработени от алуминий, в комбинация с помощната монтажна кука на Solo Tower, правят лесно преместването на отделните елементи от ниво на ниво и позволяват ефективен и икономичен монтаж от един човек.

Монтаж без инструменти

Доказалата своите предимства технология на Layher, използваща самозаключващ се палец, позволява бързото и лесно сглобяване на надеждните алуминиеви компоненти – без инструменти. Елементите на Solo Tower са синоним на здравина и стабилност.

Обединени борд дъски

Крайните и страничните алуминиеви борд дъски са предварително сглобени, за да формират само един елемент, водещо до още по-бърз и сигурен монтаж.

Телескопични стабилизатори

Бързо и лесно закрепящи се стабилизатори, осигуряват стабилна основа на Solo Tower, дори и върху неравни повърхности.

Колела

Колелата на Solo Tower се характеризират с голяма здравина, висока маневреност и стабилна позиция по време на работа. Стоманеният винт гарантира лесно и прецизно изравняване на височината, като предава силата на натоварването в центъра на заключеното колело. Това подобрява стабилността и допринася за ефективната работа.

Качество и сигурност

Solo Tower е проектирана в съответствие с изискванията на Европейския стандарт DIN EN 1004 за подвижни работни платформи, като осигурява максимално качество и сигурност.

Икономическа ефективност

Рамките на Solo Tower, благодарение на съвместимостта при системите на Layher, се използват също и при мобилните алуминиеви кули Zifa, Uni Standard и Uni Light.

Solo Tower – Ползите за вас:

 • Икономична, ефективна и удобна логистика до склада или работната площадка, благодарение на компактните размери на всички компоненти.
 • Повече сигурност при монтажа, при преминаването към следващото по-горно ниво, благодарение на предварителното монтиране на двоен парапет чрез метода за безопасен монтаж 3-Т (през отвора за достъп).
 • Удобен монтаж и демонтаж от един човек, чрез придвижването на компактните елементи от ниво към ниво, използвайки помощта на монтажната кука на Solo Tower.
 • Бърз и лесен монтаж, без инструменти, посредством Layher технологията за свързване самозаключващ се палец.
 • Крайните и страничните алуминиеви борд дъски са предварително сглобени в един елемент, за да се осигури по-бърз и сигурен монтаж.
 • Отговаря на изискванията на Eвропейския стандарт DIN EN 1004 за мобилни работни платформи, за максимално качество и сигурност.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020