• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Компанията Layher – повече от 75 години олицетворява философията на марката. Производство и продажба на скеле от Лайер – по-бързо, по-безопасно, по-лесно и с повече възможности.

 

КОМПАНИЯТА LAYHER

Като фамилна компания, темата за скелните конструкции е била наша грижа и интерес от поколения. Нашата концепция е да проучваме и разработваме нашите продукти според Вашите изисквания. Надеждност, на която можете да разчитате: като допълнителна гаранция за качеството, освен сертификатът,отговарящ на EN ISO 9001, продуктите на Layher имат всички необходими одобрения съгласно европейските норми. Благодарение на добре измислената автоматизация на нашите продукти и използването на висококачествени материали, ние можем да ви предложим високо ниво на прецизност и дълъг живот на нашите продукти. Перфектни за Вашия успех.

// СКЕЛЕТО С ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Повече от 75 години Layher олицетворява философията на марката. По-бързо, по-безопасно, по-лесно и с повече възможности: качества, с които ние помагаме за конкурентноспособността на нашите клиенти в дългосрочен план.С нашите иновационни системи и решения, ние постоянно работим да направим скелето по-удобно, по-икономично и по-сигурно. Повече от 1500 служители на Layher, в повече от 30 страни по света, създават повече възможности за нашите клиенти, чрез комплексно обслужване, постоянни курсове на обучение и етично отношение.

// ПО-БЪРЗО

Ние можем да доставим необходимото количество на точните продукти, в точното време, до всяка точка на света. Фирмата има клонове в повече от 30 страни на пет континента, с богата мрежа от национални обслужващи центрове. Бързината също е част от мотото на нашата логистика. Клиентите имат възможност за получаване на тяхната поръчка в местния клон на Layher, или да получат доставката в своя склад, или “точно навреме” директно на строителната площадка.

// ПОВЕЧЕ ОПИТ

Опитът и експертността са се превърнали в традиция. Нашите специалисти предават това знание по целия свят. Дългогодишните клиенти очакват различен подход, докато новите клиенти се нуждаят от помощ и обучение при работа със скеле от Layher. Специалистите на Layher отговарят на специфичните задачи и изисквания, разработвайки за нашите клиенти качествени решения, които са практични и икономически изгодни. Доброто решение от Layher е гарантирано. Взаимното доверие и успеха на нашите клиенти са важни за нас, затова работим с тях на всички нива.

// ПОВЕЧЕ ЗНАНИЕ

Обучението е ключа към успеха. Ние редовно организираме специализирани обучения, като подготвяме нашите клиенти за преодоляване на настоящи и бъдещи предизвикателства в областта на скелетата. Тази схема на обучение дава много възможности, например практически курсове за работа с продуктите на Layher и редовни срещи за обмяна на опит между експерти и колеги. Също така публикуваме изчерпателни статии по всички теми свързани с конструкциите от скеле.

// ПОВЕЧЕ ЯСНОТА

Икономия на време, използване на материала по най-добрия начин, подобрение на логистиката. Всичко това е възможно със софтуера за планиране на Layher LayPLAN, или със специалните инструменти за AutoCAD. Layher софтуер означава по-голяма надеждност при бюджетиране и планиране на проекти за конструкциите от скеле. Оптимизиране на наличностите и пълна прозрачност на разходите за материали, използвани в проекта. След като веднъж са въведени размерите и желания вариант на монтаж, Layher софтуер предлага, в рамките на секунди, решение за скеле със съответната схема и спецификация на елементите.

// ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВО

Хората говорят много за качество. Ние просто го произвеждаме. Качество от Layher означава най-съвременните производствени процеси, внимателно подбрани материали, интелигентна автоматизация и високо квалифицирана работна сила. Нашите продукти отговарят на най-новите стандарти за сигурност и сертифицирани по DIN ISO, Немското TÜV и други международни одобрения за качество. Над 20 000 km стоманени тръби с високо качество на изработка са убедително свидетелство за Стандарта за качеството на Layher.

© Copyright 2020