• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • януари

  25

  2021
 • 677
Модулно скеле Layher Allround Lightweight при поддръжката на дестилационни колони

Модулно скеле Layher Allround Lightweight при поддръжката на дестилационни колони

Компанията Fitzroy Engineering бе наета да изгради конструкция модулно скеле около две големи дестилационни колони с височини съответно 55 и 37 метра.

Модулно скеле Layher Allround Lightweight – изключителна прецизност на сглобката

За този проект бе използвано скеле с тегло 80 тона от системата модулно скеле Layher Allround Lightweight, отличаваща се с олекотени елементи, висока прецизност на сглобката, бърз монтаж и безопасен достъп до всяка точка от работната площадка. Изграждането на скелето без да бъде спирана работата на завода бе истинско предизвикателство. Изискваше се изграждането на свободно-стояща конструкция скеле, която да издържа на значителни натоварвания от вятър.

Интегрирано решение от Layher

Mодулното скеле Layher Allround Lightweight формира стабилна основа за монтирането на защитни системи и осигури нужните безопасни работни площадки за реализирането на проекта. Алуминиевото платформено стълбище на Layher бе отлично допълнение към конструкцията скеле. То позволи на екипа по поддръжката да се придвижва безопасно между работните нива, като също така значително улесни транспортирането на инструменти и материали по височина.

Модулно скеле Layher Allround Lightweight – Ползите за Вас:

 • Лесно. Подобрена версия на доказалото своите предимства модулно скеле Allround.
 • Бързо. Новите материали и подобренията в дизайна, намаляват теглото на компонентите без да намаляват тяхната товароносимост. По този начин се намалява времето за монтаж и се улеснява транспортирането.
 • Икономично. Един вертикал при стоящи и висящи конструкции, благодарение на валцованите спиготи. По този начин не се губи време за монтаж на отделен спигот с четири болта и поддържане на склад на два различни модели вертикали.
 • Сигурно. Подобрена сигурност при извършване на монтажа, дължаща се на уникалната AutoLock функция.
 • Ергономично. Намаляване на физическото усилие при работа, благодарение на олекотените компоненти и увеличения с до 10 см светъл отвор.
 • Интегрирано. Съвместима с всички предишни Allround поколения, както и с фасадно скеле SpeedyScaf, защитни системи, системи за мероприятия.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020