• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • февруари

  7

  2017
 • 1287
Елха от модулно скеле Allround – атракция край залива на Неапол

Елха от модулно скеле Allround – атракция край залива на Неапол

Модулно скеле Layher за изграждане на коледна елха 

Обикновено величественият връх Везувий е този който доминира в залива на Неапол. В момента градът има нова атракция: 52 метровото, осветено Коледно дърво “N’Albero”, построено от модулно скеле Layher. Италианската компания, специализирана в направата на скелета за мероприятия даде идеята за това произведение на изкуството с атрактивен характер. Временната структура е изградена директно на известната алея “Via Francesco Caracciolo”. Тя включва ресторант и две тераси, предлагащи на посетителите невероятна гледка. Коледното дърво бе изградено от системата скеле Layher Allround с фокус върху голямата товароносимост, приспособимост и скорост на монтажа. Системата Allround осигурява не само безопасното разпределяне на големите натоварвания в резултат от собственото тегло на конструкцията – около 500 тона, полезния товар от до 750 посетители, но също така позволи и направата на пирамидалната форма чрез употребата на различни Allround системни размери. Няколко допълнителни елемента, като фермови греди, стълбищни греди и парапети със защита за деца, позволиха икономичната направа на платформи за посетители и вътрешно стълбище за безопасен достъп. Безболтовата връзка на Allround системата, заедно с предварителното проектиране и планиране, допринесоха за бързия монтаж на конструкцията. Само 19 дни бяха необходими за монтажа на Коледното дърво “N’Albero”.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

 • По-добра приспособимост и отваряне на пространства благодарение на високо-якостната стомана и конструктивни подобрения, намаляващи собственото тегло на елементите и увеличаващи товароносимостта им.
 • Без загуба на време за поставяне на съединител (спигот) с четири болта, благодарение на новият LW вертикал с изтеглен спигот, позволяващ предаването и на опънни усилия.
 • Интегрираната система скеле за обикновени и сложни приложения е напълно съвместима с всички предишни поколения – варианти. Максимална защита на инвестициите благодарение на дълготрайност на елементите, наличност за покупка в продължение на десетилетия и непрекъсната работа за подобрение на продукта.
 • Подобрена безопасност на работа и скорост на монтаж благодарение на функцията AutoLock.
 • По-голямо удобство при работа благодарение на намаленото собствено тегло на елементите и увеличената светла височина с приблизително 10 cm.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020