• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    16

    2022
  • 545
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf при ремонт на фасадата на офис сграда

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf при ремонт на фасадата на офис сграда

За извършване на ремонтни дейности за освежаване на фасадата на офис сграда, бе необходимо изграждането на безопасни работни площадки в зоните на работа. Фасадно скеле SpeedyScaf от Layher бе идеалното решение за проекта, гарантиращо изключителна икономичност, безопасност и адаптивност.

В допълнение към фасадно скеле SpeedyScaf, за повишаване на продуктивността при работа, бе използван и подемник за вертикален транспорт Layher 200 (GEDA 200 Z).

Системата за предварително поставяне на парапети на Layher, допринесе за изключително високата степен на безопасност при извършване на монтажа на конструкцията скеле. Фасадното скеле с височина от 40 метра, бе изградена бързо и лесно, благодарение на опростената Layher технология на вмъкване, леката конструкция и ергономичността при работа.

Системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Тя разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.), предоставяйки цялостни системни решения, подходящи за всеки проект и всяко изискване. Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа на служителите.

Подемникът Layher GEDA 200 значително намали времето за монтаж и демонтаж на скелето. След поставяне на скеле компонентите върху товарните платформи, материалът бе транспортиран бързо и лесно до работната зона.

Борд дъските от системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf могат да бъдат брандирани в цвят и надпис, според индивидуалните изисквания на всеки един клиент.

фасадно скеле

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020