• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    27

    2023
  • 944
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на фасадата на жилищна сграда в град София

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на фасадата на жилищна сграда в град София

Жилищната сграда LVIEW е ситуирана в кв. Люлин и се състои от една жилищна секция с едно подземно ниво, партер и 16 етажа, като в най-горната си част надвишава височината от 54 метра.

Инвеститорът на проекта е строително-инвестиционната компания MasterConstruction, специализирана в проектиране, строителство и управление на качествени и устойчиви проекти. За изпълнението на фасадата на сградата, бе избрана фирма Марибор Строй ЕООД с дългогодишен професионален  опит в цялостното изграждане на жилищни, промишлени и офис сгради. За безопасната и качествена работа по фасадите на своите обекти, строителната компания Марибор Строй ЕООД се доверява на фасадно скеле Layher SpeedyScaf, доставено от ЛАЙЕР ЕООД.

Фасадното скеле SpeedyScaf позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Системата скеле разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството при работа.

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020