• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • ноември

    22

    2021
  • 143
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – правилното решение при саниране на сгради за повишаване на енергийната им ефективност

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – правилното решение при саниране на сгради за повишаване на енергийната им ефективност

Фасадното рамково скеле SpeedyScaf предоставя икономично комбинирано решение за работно скеле с възможност за изграждане на височина до 100 метра. Подходящо е за саниране на жилищни блокове и административни сгради. Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана.

Произведено от Layher означава произведено в Германия. Всички елементи от системата фасадно скеле SpeedyScaf са с безупречно качество и дълъг експлоатационен живот и са налични за покупка. Лесният и прецизен монтаж означава спестяване на време и разходи.

Системата фасадно скеле SpeedyScaf разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от скеле елементи, дава възможност за саниране на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа.

В качеството си на официално представителството за България, Layher оказва съдействие на своите клиенти, като им предоставя необходимата техническа информация и схеми. Продуктите на Layher разполагат с всички необходими технически документи и сертификати по BDS EN 12811 и изграждане на фасадно скеле с работни площадки през 2 метра височина, и обезопасяване съгласно Наредба 2, Наредба 7, и НАРЕДБА № РД-02-20-3 от 02 Декември 2020 за Безопасни Условия на Труд. Системата рамково скеле Layher SpeedyScaf отговаря на всички български и европейски стандарти за качеството на материалите и безопасни условия за монтаж и експлоатация, включени в тях.

саниране

По време на предишната програма 2018/2019 година, с помощта на фасадно скеле Layher SpeedyScaf, беше извършено саниране на  редица сгради. В цялата страна наши клиенти успешно завършиха обектите си в срок, в градове като: София, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Симеоновград, Гълъбово, Пловдив, Добрич, Шумен, Варна,  Бяла Слатина, Монтана, Пазарджик, Благоевград, Перник, Смолян, Кърджали, Плевен, Силистра.

От Лайер  ЕООД  имате възможност да закупите фасадно скеле Layher SpeedyScaf, да го наемете от нашите партньори, а също така е възможен и вариант за наем с опция за изкупуване след изтичане на наемния период на специална цена.

Саниране с фасадно рамково скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
саниране

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020