• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    12

    2021
  • 1559
Фасадно скеле SpeedyScaf от Layher за реставрацията на храм-паметник “Рождество Христово” в град Шипка

Фасадно скеле SpeedyScaf от Layher за реставрацията на храм-паметник “Рождество Христово” в град Шипка

Храм-паметник „Рождество Христово“ в град Шипка е един от символите на Освобождението на България. Той е обявен за паметник на културата от национално значение и е включен в списъка на Стоте национални туристически обекта.

Църквата със златните кубета ще бъде реставрирана, като най-голяма нужда от спешен ремонт има фасадата на камбанарията. През 2003 година за последно бе извършвана реставрация по нейната конструкция.

През месец март тази година, стартира проекта по мащабния ремонт на храм-паметник „Рождество Христово“, за който правителството отпусна 1.6 млн. лева. Той ще бъде с продължителност 24 месеца. За целите на ремонта беше изградено фасадно скеле SpeedyScaf от Layher около фасадата на 56 метровата камбанария. Очаква се дейностите по реставрацията да стартират съвсем скоро.

Строителната компания Елина АД ЕООД се довери на фасадно скеле SpeedyScaf, закупено от Лайер ЕООД. Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Системата скеле разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа.

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020