• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • октомври

    11

    2021
  • 186
Стартира строежът на новия завод за скеле системи Layher

Стартира строежът на новия завод за скеле системи Layher

Новото съоръжение ще увеличи производствения капацитет и ще подобри обслужването на клиенти.

Layher – най-големият производител на скеле системи в света разработва нов производствен център, който ще увеличи обема на производство на скеле продукти и ще подобри процесите на обслужване на клиенти в световен мащаб.

Строежът на Завод № 3 и съоръжението за горещо-поцинковане към него вече започна. Той е ситуиран в близост до основния производствен център на Layher в Айбенсбах (до Щутгарт), Германия.

Заводът се изгражда съгласно най-високите стандарти за безопасност и качество и използва най-модерните технически решения и средства за енергийна ефективност. Подбрани са специализирани материали с високи изолационни свойства за подовете, таваните, стените и стъклопакетите на прозорците.

Покривните повърхности с тревни насаждения и фотоволтаични системи за преработване и отдаване на електроенергия, са свидетелство за ангажираността на компанията към опазването на околната среда.

При производството на скеле системи, Layher стриктно спазва строгите изисквания на Федералния закон за контрол на емисиите за опазване на околната среда.

„Новият завод с площ от 140 000 m2 (14 хектара) показва ангажираността на компанията Layher към опазването на природата, осигуряването на нови работни места и предоставянето на още по-добро обслужване на нашите клиенти по целия свят, въпреки предизвикателствата, свързани с пандемията и недостига на суровини“, заявиха управляващите акционери Каролин Лангер и Георг Лайер.

„Изграждането на новия завод е стъпка към подпомагането на успеха на нашите клиенти, като осигуряването на необходимите количества материал е от ключово значение. Ние осъзнаваме, че успехът на нашите клиенти е свързан с нашия собствен успех, като се фокусираме  върху съвместното ни стратегическо партньорство и продуктовите иновации“, допълниха от ръководството.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020