• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    26

    2022
  • 667
Layher Protective System – Защитни системи скеле – Защита от атмосферни влияния, шум, прах и влага на работната зона и на околната среда

Layher Protective System – Защитни системи скеле – Защита от атмосферни влияния, шум, прах и влага на работната зона и на околната среда

Защитните системи Layher Protect осигуряват защита от околната среда, шум и атмосферни влияния. Подходящи са за изграждане на временни халета за съхранение и извършване на разнообразни дейности в промишлена среда. Използват се за обезопасяване на строителни обекти, обществени и пешеходни зони, както и за обособяване на стълбища за достъп, работни платформи и обекти по иновативен, безопасен и висококачествен начин.

защитни системи

Layher Protect представлява панелна система за покриване, която е съвместима със системите модулно скеле Allround и фасадно скеле SpeedyScaf. Панелите са проектирани в системните размери на Layher с максимална дължина от 3.07 m и височина 1.0 m, като са снабдени и с гумени уплътнения по периферията (в зоните на застъпване), гарантирайки плътна преграда срещу прах, шум и влага. Транспортирането и почистването им са изключително лесни. Защитни системи скеле Layher Protect предлагат елементи с богато разнообразие от приложения. Налични са плътни метални и полупрозрачни пластмасови панели за осигуряване на допълнителна светлина в работната зона.

Покривът Keder Roof XL има много приложения, вариращи от осигуряването на временен покрив по време на изграждането на отделни етажи от сгради или при ремонт на покриви, защита от атмосферни условия за нови конструкции, пътно строителство на магистрали и мостове, а също и при различни мероприятия и фестивали. Технологията Keder Roof XL е базирана на Lightweight алуминиеви ферми с височина от 75 cm с вградена Keder секция в горния пояс. Тя представлява икономично решение за малки и големи отвори. В зависимост от локалните атмосферни условия, е възможно покриването на големи отвори до 30 m и наклон до 18°, поставяйки нови стандарти във временното покриване на работни площадки. Допустимото натоварване от сняг е до 1.0 kN/m² за отвори със средна широчина. Keder Roof XL се отличава с висока адаптивност и приспособимост към всяко изискване, благодарение разнообразието от системни широчини и разновидности в дизайна (едноскатен, двускатен, многоъгълен). Представлява изключително икономично решение, отличаващо се с лесен и прецизен монтаж, спестяващ време и разходи. Солидните елементи с безупречно качество гарантират дълъг експлоатационен живот. Технологията Keder Roof XL oсигурява непрекъснатост на работния процес, независимо от атмосферните условия. Тя е напълно съвместима със системите скеле Layher Allround и Layher SpeedyScaf.

защитни системи

Касетъчните покриви Layher Cassette Roof представляват покриви за защита от атмосферни влияния и за покриване на временни халета. Те се характеризират с изключителна здравина и дълъг екплоатационен живот. Практичният дизайн и висококачествените материали гарантират добрата инвестиция, в дългосрочен план. Използването на касетъчни покривни панели и фермови греди осигурява бърз монтаж на конструкцията. Покривните ферми се сглобяват изключително бързо на нивото на терена, и след това се монтират върху конструкцията носеща покрива, с помощта на кран. Покривните касети за междинните секции се поставят в канала и се заключват на място с притискащи клинове. Касетите действат като укрепващи елементи. Само всяка втора секция се сглобява като укрепваща. Това допринася за намаляване на необходимия материал и следователно на разходите и времето за монтаж. В зависимост от статическата система и натоварване, е възможно да се проектират покривни конструкции с отвор  по-голям от  40 m. За да се осигури снабдяване с материали на строителната площадка, касетъчнния покрив Layher Cassette Roof може да бъде отворен, на всяко място, като просто се отместят встрани една или повече покривни касети. За целта не е необходимо използването на кран. Дъждовната вода се отвежда правилно, благодарение на препокриващите се покривни елементи, основно изискване за всеки покрив.

защитни системи

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020