• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    19

    2021
  • 631
Модулно скеле Allround и Layher SIM – ключът към успеха

Модулно скеле Allround и Layher SIM – ключът към успеха

За поддръжката на колони в рафинерия, трябваше да бъде изградена конструкция скеле с височина от 90 метра. В допълнение към високото ниво на безопасност на работната площадка, основният фокус бе и върху икономическата ефективност на проекта. Основната цел бе намаляване на времето за изпълнение и съответно на разходите, чрез изключително бързия монтаж. Решението бе детайлното предварително планиране, базирано на Layher Scaffolding Information Modeling (SIM), включително създаването на 3D модели с помощта на дрон, 3D проектиране на скелето с LayPLAN CAD, координирането с експерти в няколко различни сфери, а също и планирането на логистиката с LayPLAN MATERIALMANAGER. За изграждането на конструкцията бе използвана доказалата своите предимства система модулно скеле Allround Lightweight. Използването на високоякостна стомана позволява редуциране на дебелината на стените на сечението, намалявайки забележително теглото и повишавайки товароносимостта. Резултатът е по-леки компоненти, по-лесен и по-бърз монтаж, и по-ниски транспортни разходи. Наличните различни дължини на вертикалите и елементите за надграждане гарантират оптималното приспособяване към изискванията на работната площадка. Layher предоставя системно решение за всяко изискване.

Предварителното цифрово проектиране с интегрираното софтуерно решение LayPLAN SUIT е част от Scaffolding Information Modeling (SIM), гарантиращо висока ниво на сигурност при всеки етап от планирането и повишаване на безопасността на работните процеси.

Модулно скеле Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020