• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    4

    2021
  • 489
Система модулно скеле Allround – изграждане на кръгово скеле

Система модулно скеле Allround – изграждане на кръгово скеле

Системата модулно скеле Allround на Layher непрекъснато се подобрява след пускането й в производство през 1974 година. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други. Дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност, системата скеле Allround винаги е най-бързото, най-икономичното и най-безопасното решение.

Allround конекторът (розетка) осигурява сигурност и адаптивност, и покрива всички изисквания, дори когато трябва да се работи със сложни планове, архитектурни стилове или завишени изисквания към безопасността. До 8 връзки могат да бъдат направени в структурно идеален конектор (розетка) на едно ниво и в различни ъгли.

модулно скеле Allround

Модулно скеле Allround – икономично решение за конструкции кръгово скеле

Благодарение на осемте възможни връзки и произволния избор на ъгъл, лесно може да се изгради икономична конструкция скеле около цилиндрична равнина.

Модулно скеле Allround – oграждане  на структури с малък диаметър

При съдове с малък диаметър се изгражда правоъгълно скеле, допълнено с Layher стоманени платформи за премостване в ъглите. Стъпването на всяка стоманена платформа трябва да бъде минимум 10 cm и да бъде осигурено най-малко с 2 щифта.

модулно скеле Allround

Модулно скеле Allround около резервоар с голям диаметър

При голям диаметър се използва възможността за връзка на елементите под произволен ъгъл към Allround конектора (розетката).

Изграждат се правоъгълни стандартни секции свързани помежду си с трапецовидни зони, компенсиращи извивката на равнината. Външните размери, в линията на парапетите, са системни размери, като за да стане възможен монтажът на хоризонталите под нужния ъгъл, вертикалите се завъртат и монтажът се осъществява в големите отвори на розетката. Работната площадка в трапецовидните зони се реализира чрез премостване със стоманени платформи. По този начин се осъществява икономично решение, с минимален брой елементи – лесен, бърз и безопасен монтаж.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020