• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    23

    2023
  • 432
Модулно скеле Allround и защитен покрив Keder Roof на Layher за ремонт на система за управление и транспортиране на въглища

Модулно скеле Allround и защитен покрив Keder Roof на Layher за ремонт на система за управление и транспортиране на въглища

За извършване на дейности бластиране и боядисване, част от поддръжката на конструкцията на система за управление и транспортиране на въглища, бе необходимо изграждането на скеле за достъп около съоръжението, с цел осигуряване на безопасни работни площадки.

Идеалното решение за извършване на ремонтните дейности в индустриална среда бе интегрираната система скеле на Layherмодулно скеле Allround и защитен покрив Keder Roof.

Системата модулно скеле Allround осигури бързо, икономично и безопасно решение, като бе използвана както като работно, така и като опорно скеле за временния защитен покрив Keder Roof. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп до всички работни нива на съоръжението.

модулно скеле

Временната покривна конструкция гарантира защита от атмосферни влияния и непрекъснатост на работния процес. За позиционирането й в цялостната скелетна структура бе използван кран. Защитният покрив  Layher Keder Roof осигури изключително икономично и безопасно решение, характеризиращо се с лесен и прецизен монтаж, и безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот

При дизайна на сложни проекти за индустрията и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020