• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    16

    2023
  • 480
Модулно скеле Layher Allround за изграждането на безопасен пешеходен проход при ремонт на пристанищен кей

Модулно скеле Layher Allround за изграждането на безопасен пешеходен проход при ремонт на пристанищен кей

В края на миналата година, поради ремонтни работи на пристанищния кей Noblessner в Талин, Естония, бе изградена пешеходна платформа от скеле, осигуряваща временно безопасно преминаване за пешеходци. Благодарение на временния проход не се налага пешеходците да изминават допълнително разстояние от 600 метра, за да заобиколят строителната площадка.

модулно скеле

Временната пешеходна платформа, изградена от модулно скеле Layher Allround представлява ефективно и икономично решение, осигуряващо комфорт и безопасност на преминаващите хора. Системата модулно скеле Layher Allround позволява лесно и бързо да бъдат изградени произволни стоманени скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект. Стоманените пътеки на Layher осигуряват здрава и безопасна повърхност против хлъзгане, а системните отвори предотвратяват натрупването на сняг по платформата.

модулно скеле

Декорирането на пешеходния проход със светлини по цялата му дължина допринесе за визуалната му атрактивност и безопасност при използването му в тъмните часове на денонощието. Очаква се платформата от скеле да бъде използвана до средата на годината, когато ще бъдат завършени ремонтните дейности по пристанищния кей.

Проектът бе изготвен от инженерите от представителството на Layher в Естония – Layher  Baltic.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване и висока прецизност
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020