• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    28

    2023
  • 420
Модулно скеле Layher Allround за безопасна работа на височина при подмяна на вентилационни турбини

Модулно скеле Layher Allround за безопасна работа на височина при подмяна на вентилационни турбини

За извършване на ремонтни дейности при подмяна на турбини на вентилационната система в университет, бе необходимо изграждането на безопасен достъп за работа на височина. Чрез стандартни елементи от системата Layher Allround, бе реализирана временна конструкция от обемно скеле, осигуряваща безопасна работна площадка с отвори, за преминаване на трите вентилационни тръби на съоръжението.

модулно скеле

Layher предложи цялостно системно решение, гарантиращо изключителна безопасност и адаптивност. За осигуряване на безпроблемното придвижване до всяка точка от работната повърхност и безопасното транспортиране на материали, бе изградена интегрирана стълбищна секция от системни пътеки стълба.

Изграждането на отвори, достъпи и дори преустройства, са лесни за конструиране с вътрешни U- и О-хоризонтали, стъпващи странично върху пътеки и хоризонтали.

модулно скеле

Чрез системата модулно скеле Allround бе изградена изключително икономична конструкция, характеризираща се с бърз, лесен и прецизен монтаж. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност.

Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп до всички работни нива на съоръжението.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020