• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • октомври

    17

    2022
  • 437
Модулно скеле Layher Allround за строежа на мостово съоръжение

Модулно скеле Layher Allround за строежа на мостово съоръжение

За строежа на магистрален мост, бе необходимо изграждане на скеле до един от устоите на моста. Скеле конструкцията с височина от 34 метра и широчина от 3.07 метра, включваше две секции от 0.73 метра и една 2.07 между тях. Идеалното решение за сложни и мащабни инфраструктурни проекти е модулно скеле Layher Allround. Ключово за успеха на проекта бе използването на Layher Allround LW (Lightweight) вертикали, хоризонтали и алуминиеви платформени комфортни стълбища Layher.

Възможността за позициониране с кран на предварително сглобените стълбищни секции допринесе за високото ниво на безопасност при работа, спестявайки време и усилия.

За извършване на предварителното 3D планиране, инженерите от Layher използваха софтуерните продукти Layher LayPlan. Изготвянето на подробна триизмерна визуализация на проекта, представи нагледно приспособяването на скелето към геометрията на устоя, и допринесе за бързия и безопасен монтаж на конструкцията.

Възможността за свързване на до 8 елемента в един конектор-розетка и бързото сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава са идеалното решение за реализирането на мащабни проекти.

При дизайна на сложни инфраструктурни проекти, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

модулно скеле

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020