• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    5

    2024
  • 477
Платформа за тежки натоварвания от модулно скеле Layher Allround за инсталацията на тежка индустриална машина

Платформа за тежки натоварвания от модулно скеле Layher Allround за инсталацията на тежка индустриална машина

За инсталацията на 14-тонна машина в индустриален обект в град София, бе необходимо изграждането на платформа за тежки натоварвания с голяма товароносимост. Фирма Хеви Системс ЕООД, специализирана в преместване на тежки машини и съоръжения, извърши преместването и внедряването на съоръжението в сградата. За целите на проекта, бе реализирана подпорна конструкция от модулно скеле Layher Allround. Професионалният монтаж на скелето бе извършен от фирма Ригингпро ЕООД, която се доверява на скеле системите Layher за реализиране на конструкциите скеле на своите обекти.

платформа за тежки натоварвания

Поради изискванията за голяма товароносимост към платформата, основната кула на подпорната конструкция бе изградена от елементи с дължина 0.73 метра. Скелето с височина от 14 метра, бе проектирано да завършва с кофражни вилици и два реда дървени кофражни греди Н20. За пространственото укрепване на конструкцията, до основната кула бе реализирана и стабилизираща кула от стандартни скеле елементи Layher Allround.

платформа за тежки натоварвания

Чрез системата модулно скеле Allround бе изградена изключително икономична и безопасна конструкция, характеризираща се с бърз, лесен и прецизен монтаж. Layher предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност.

платформа за тежки натоварвания

При дизайна на сложни проекти за индустрията, строителството и промишлеността, инженерите от Лайер ЕООД оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020