• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    29

    2022
  • 561
Подпорно скеле Allround TG 60 – по-добра ефективност на работната площадка

Подпорно скеле Allround TG 60 – по-добра ефективност на работната площадка

За строежа на сграда с височина 233 метра, от проекта FOUR Frankfurt, бе необходимо изграждането на подпорно скеле за кофража на стоманобетонна плоча, част от кръговата фасада на сградата. Използвайки системата подпорно скеле Allround TG 60 на Layher, бе реализирано изключително икономично и ефективно решение – благодарение на вариращото разстояние между подпорните рамки, бе възможно прецизното приспособяване към геометрията на сградата. В зоните с голямо натоварване бе извършено сдвояване на рамките с цел увеличаване на товароносимостта на конструкцията. Чрез използването на Allround конзоли бе избегната необходимостта от сглобяването на допълнителни подпорни кули в крайните зони. Резултатът бе изграждането на изключително икономично и безопасно скеле. Комбинацията с модулно скеле Layher Allround позволи безпроблемното интегриране на безопасни работни площадки чрез използването на стандартни скеле компоненти.

подпорно скеле

Разстроянието между подпорните кули е зададено от дължината на Allround хоризонтала. По този начин, вариращото разстояние между рамките Allround TG 60 може да бъде 1.09, 1.57, 2.07, 2.57 или 3.07 метра, гарантирайки лесното приспособяване към геометрията на сградата и към конкретните изисквания за товароносимост. Резултатът е намаляване на необходимите количества материали и съкращаване на времето за монтаж.

Подпорно скеле Allround TG 60 – Ползите за Вас:

  • Бързо. Лесен и бърз монтаж, благодарение на леки и ергономични рамки с доказаната Allround технология за свързване.
  • Приспособимо. Съвместимостта с оборудването Allround позволява адаптиране към всяка ситуация.
  • По-безопасно. По-безопасно вертикално изграждане, благодарение на интегрираната странична защита.
  • Икономично. С повече от 30% спестяване на време, в сравнение с конструкции направени от отделни елементи, икономическият успех идва бързо.
подпорно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020