• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • декември

    4

    2023
  • 192
Изграждане на скеле за безопасен достъп при ремонт на църква

Изграждане на скеле за безопасен достъп при ремонт на църква

За реновирането на покривната кула на църква, бе необходимо изграждането на скеле за безопасен достъп за работа на височина от вътрешната и външната страна на сградата. Идеалното решение, изпълняващо строгите изисквания при ремонт на паметници на културата, бе системата модулно скеле Layher Allround, гарантираща изключителна приспособимост, икономичност и безопасност.

Във вътрешността на църквата, бе реализирана подпорна конструкция от модулно скеле, осигуряваща както опора за външното скеле, така и безопасен достъп до вътрешността на покривната кула за извършване на дейностите по реновирането.

скеле за безопасен достъп

Благодарение на изключителната адаптивност и многофункционалност на системата модулно скеле Layher Allround, проектът бе завършен в изключително кратки срокове.

Инженерите от Layher оказаха пълно съдействие в процеса на проектирането и по време на ремонтните дейности. Layher предлага цялостни интегрирани решения при ремонт и реставрация на исторически сгради и църкви, гарантиращи изключителна икономичност и ефективност, и лесно приспособяване към специфичните особености на архитектурата и конкретните изисквания на клиентите.

скеле за безопасен достъп

Чрез системата модулно скеле Allround бе изградена изключително икономична и безопасна конструкция, характеризираща се с бърз, лесен и прецизен монтаж. Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп за работа на височина.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020