• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    21

    2021
  • 416
Вселената в лаборатория и подпорно скеле Allround TG60

Вселената в лаборатория и подпорно скеле Allround TG60

Международнoто съоръжение за ускоряване на частици FAIR, в Центъра за тежки йонни изследвания в Дармщат Германия, се занимава с изследване и проучване в лабораторна среда на процеси, свързани с възникаването и развитието на Вселената. Очаква се изследванията да дадат нова информация относно еволюцията на Вселената – от Големия Взрив до наши дни. Едно от нещата, които строителната компания PORR трябваше да изгради бе „пресечната структура“, осигуряваща възможността за работата на ускорителя на частици, която представлява „сигналната кутия“, контролираща тяхното движение. Едно от предизвикателствата бе изграждането на стоманобетонна плоча с дебелина от 6.30 m, изискваща голяма товароносимост на подпорната конструкция. Изискванията към системата подпорно скеле бяха изключително голямо натоварване и специфични геометрични характеристики, като големи наклони и вариращи височини. Решението бе Layher Allround –  подпорно скеле TG60. Модулният дизайн на системата позволи на подпорната конструкция с височина до 20 m, да бъде прецизно приспособена към геометрията на сградата и оптимизирана, благодарение на избраните системни размери на рамките с интегрирани пешеходни проходи, като процесите на логистика и монтаж бяха улеснени въпреки ограниченото работно пространство. Възможността за сдвояване на подпорната конструкция (рамките), направи лесно и сигурно поемането на по-големите натоварвания.

Подпорно скеле TG60

Предварителното цифрово проектиране с интегрираното софтуерно решение LayPLAN SUIT, осигури контрол и прозрачност на разходите,  както и високо ниво на сигурност при всеки един етап – ключови предимства в Layher SIM (Scaffolding Information Modeling) процеса на цифровизация.

Подпорно скеле Allround TG 60 – Ползите за Вас:

  • Бързо. Лесен и бърз монтаж, благодарение на леки и ергономични рамки с доказаната Allround технология за свързване.
  • Приспособимо. Съвместимостта с оборудването Allround позволява адаптиране към всяка ситуация.
  • По-безопасно. По-безопасно вертикално изграждане, благодарение на интегрираната странична защита.
  • Икономично. С повече от 30% спестяване на време, в сравнение с конструкции направени от отделни елементи, икономическият успех идва бързо.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020