• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • февруари

  12

  2024
 • 242
Алуминиеви греди FlexBeam и модулно скеле Allround от Layher за изграждане на безопасен достъп за работа на височина

Алуминиеви греди FlexBeam и модулно скеле Allround от Layher за изграждане на безопасен достъп за работа на височина

За извършването на дейности, свързани с подмяната на таванните панели в сградата на терминал на международно летище, бе необходимо изграждането на скеле за безопасен достъп за работа на височина. Layher предложи интегрирано системно решение от модулно скеле Layher Allround Lightweight и алуминиеви греди FlexBeam, което значително намали обема и времето за монтаж на конструкцията с дължина 36 метра, широчина 18 метра и височина 6 метра. Алуминиевите греди FlexBeam са иновативен продукт, характеризиращ се с изключително голяма товароносимост, малка системна височина и ниско тегло. Гарантират използването на по-малък брой компоненти при изграждането на свободно-стоящи и окачени конструкции скеле и са напълно съвместими с всички системи скеле Layher.

безопасен достъп за работа на височина

Върху алуминиеви греди FlexBeam, свързани към вертикалите, бяха положени системни стоманени пътеки Layher с различна дължина, осигурявайки стабилна и безопасна работна платформа. Разнообразието от системни дължини на стоманените пътеки гарантираше прецизното и безпроблемно приспособяване към геометрията на работната площадка.

безопасен достъп за работа на височина

Благодарение на изключителната приспособимост и многофункционалност на системите скеле Layher, бе реализирано ефективно и икономично решение, характеризиращо се с намаляване на необходимия брой скеле елементите и на разходите за монтаж.

безопасен достъп за работа на височина

Инженерите на Layher участваха в изготвянето на идейното решение и дизайна на иновативната конструкция скеле и оказаха пълно съдействие по време на цялостната работа по проекта, така че да бъдат изпълнени всички изисквания на клиента.

АЛУМИНИЕВИ ГРЕДИ FLEXBEAM ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЗОПАСЕН ДОСТЪП ЗА РАБОТА НА ВИСОЧИНА – ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Намаляване времето и усилията за монтаж, поради по-високия капацитет на товароносимост и по-лесното и ефективно укрепване на конструкцията скеле.
 • По-бърз монтаж, благодарение на U-образната горна страна на профила, за директно поставяне на системните пътеки и лесна за поставяне осигуровка срещу непреднамерено изместване на пътеките.
 • Системно интегрирано решение.
 • Техническа документация с пълна информация за структурния анализ.
 • Малки и компактни компоненти.
 • Възможност за широк спектър от приложения, благодарение на стандартните елементи за надграждане на конструкцията.
алуминиеви греди flexbeam

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020