• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • декември

  21

  2023
 • 256
Алуминиеви греди FlexBeam и модулно скеле Allround от Layher за изграждане на висящо скеле за ремонт на покривна конструкция

Алуминиеви греди FlexBeam и модулно скеле Allround от Layher за изграждане на висящо скеле за ремонт на покривна конструкция

За изграждането на икономични и безопасни работни площадки за ремонт на покривната обшивка на сграда, бе реализирана комбинация от конзолно изнесени конструкции, висящо скеле и премоствания. За целите на проекта, бе използвано интегрирано решение от системи скеле Layherмодулно скеле Allround и алуминиеви греди FlexBeam.

Чрез метода на конзолно изнасяне на алуминиеви греди FlexBeam, бе осигурена опора за изграждане на висящо скеле с обща дължина от 24 метра, осигуряващо достъп до покривното пространство на сградата с височина от 80 метра. Алуминиевите греди FlexBeam са иновативен продукт, характеризиращ се с изключително голяма товароносимост, малка системна височина и ниско тегло. Гарантират по-малък брой точки на окачване при реализиране на окачени конструкции, използване на по-малък брой компоненти и пълна съвместимост със системата модулно скеле Allround.

висящо скеле

За изграждането на ефективни и икономични окачени платформи за работа на голяма височина, бе използвано модулно скеле Layher Allround. При липса на възможности за пренасяне на усилията към терена, чрез стандартни конструкции скеле, или поради икономическата им неефективност, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани висящи скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект.

Системата за 3D дизайн на скеле Layher LayPLAN позволи прецизно приспособяване на конструкцията към изискванията на геометрията, ефективна комуникация с клиента и извършване на проверки за неточности.

висящо скеле

Layher предлага цялостни адаптивни решения за всеки индивидуален проект, отговарящи на всички изисквания за функционалност, надеждност и безопасност.

АЛУМИНИЕВИ ГРЕДИ FLEXBEAM – ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Намаляване времето и усилията за монтаж, поради по-високия капацитет на товароносимост и по-лесното и ефективно укрепване на конструкцията скеле.
 • По-бърз монтаж, благодарение на U-образната горна страна на профила, за директно поставяне на системните пътеки и лесна за поставяне осигуровка срещу непреднамерено изместване на пътеките.
 • Системно интегрирано решение.
 • Техническа документация с пълна информация за структурния анализ.
 • Малки и компактни компоненти.
 • Възможност за широк спектър от приложения, благодарение на стандартните елементи за надграждане на конструкцията.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020