• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    22

    2023
  • 357
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на фасадата на иновативна жилищна и бизнес сграда в град София

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на фасадата на иновативна жилищна и бизнес сграда в град София

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf бе използвано при строежа на луксозната жилищна и офис сграда STELLAR, която се намира на столичния булевард „Черни връх“ в квартал „Кръстова вада“, в непосредствена близост до Мол Paradise. Сградата се извисява на 13 етажа над земята и е с разгърната застроена площ от 14647 кв. метра, с 2 нива подземни гаражи, 3 етажа офисни помещения и 71 апартамента.

Архитектурният й дизайн е дело на креативната компания ИПА, специализирана в проектирането на функционални и устойчиви жилищни, бизнес и индустриални сгради.

Строително-инвестиционната компания BLD избра TAL Engineering за изграждане на фасадата на сградата, която от своя страна се довери на фирма Скелета, Монтажи и Кострукции ЕООД за доставянето и монтажа на необходимото фасадно скеле.

Модерната архитектура постави високи изисквания към конструкцията фасадно скеле, необходима за работа по високотехнологичната окачена фасада и алуминиевите композитни панели. Благодарение на различните системни дължини и богатия набор от допълнителни елементи и аксесоари, бе изградено безопасно и икономично кръгово скеле от системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf.

За изграждане на конструкциите скеле на своите обекти, фирма Скелета, Монтажи и Конструкции ЕООД избира фасадно скеле Layher SpeedyScaf, доставено от Лайер ЕООД.

Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Фасадно скеле SpeedyScaf разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството при работа.

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020