• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    4

    2022
  • 706
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на кръгова конструкция около фасадата на хотел

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за изграждане на кръгова конструкция около фасадата на хотел

За строежа на хотел в близост до летището на Щутгарт беше изградена конструкция от фасадно скеле Layher SpeedyScaf с обща площ от 9000 квадратни метра. Една от особеностите на архитектурата на сградата е наличието на кръгови повърхнини, четвърт от окръжност, във всеки от краищата й. Решението за изграждане на икономично и безопасно кръгово скеле бе системата фасадно скеле SpeedyScaf на Layher.

Системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Тя разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.), предоставяйки цялостни системни решения, подходящи за всеки проект и всяко изискване. Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа на служителите.

фасадно скеле

Вътрешни парапети

Първоначално, скелето бе монтирано на разстояние от 40 cm от фасадата и за безопасност при работа бяха поставени вътрешни предпазни парапети. Процесът на изграждане на външната изолация и намаляването на разстоянието от работните площадки до сградата позволиха постепенното премахване на вътршните парапети. След поставянето на изолацията, анкерирането към бетона бе заместено с анкериране към готовата фасада. Една от функциите на изградената скеле конструкция бе и защита от падане при работа върху покрива на сградата.

фасадно скеле

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020