• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    24

    2023
  • 403
Интегрирано решение от скеле Layher за изграждане на промишлено хале

Интегрирано решение от скеле Layher за изграждане на промишлено хале

За изграждането на хале за ремонт и поддръжка на лодки и яхти, бе изградена временна конструкция от скеле Layher. За целите на проекта, Layher предложи цялостно интегрирано решение от модулно скеле Layher Allround Lightweight, покривна система Keder XL и защитни панели Layher Protect.

Layher Protect представлява панелна система за покриване, която е съвместима със системите модулно скеле Allround и фасадно скеле SpeedyScaf. Панелите са проектирани в системните размери на Layher с максимална дължина от 3.07 m и височина 1.0 m, като са снабдени и с гумени уплътнения по периферията (в зоните на застъпване), гарантирайки плътна преграда срещу прах, шум и влага.

Технологията Keder Roof XL е базирана на Lightweight алуминиеви ферми с височина от 75 cm с вградена Keder секция в горния пояс. Тя представлява икономично решение за малки и големи отвори. В зависимост от локалните атмосферни условия, е възможно покриването на големи отвори до 30 m и наклон до 18°, поставяйки нови стандарти във временното покриване на работни площадки. Допустимото натоварване от сняг е до 1.0 kN/m² за отвори със средна широчина. Keder Roof XL се отличава с висока адаптивност и приспособимост към всяко изискване, благодарение разнообразието от системни широчини и разновидности в дизайна (едноскатен, двускатен, многоъгълен).

Монтажът на конструкцията бе извършен изключително бързо, лесно и безопасно, като покривът бе позициониран с помощта на специализиран мотокар. Резултатът бе изграждането на просторна плътно затворена работна зона, лесно и бързо – само за малка част от времето, необходимо за построяване на постоянна конструкция с такива размери и функционалност.

скеле Layher

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020