• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    8

    2024
  • 92
Скеле Layher за инсталиране на съоръжение за велоалея върху съществуваща мостова конструкция

Скеле Layher за инсталиране на съоръжение за велоалея върху съществуваща мостова конструкция

За инсталиране на нова носеща стоманена конструкция за велоалея, като допълнение към пътните платна на съществуващ мост, бе необходимо изграждането на скеле за достъп до подмостовото пространство. За целите на проекта, трябваше да бъдат реализирани отвори в мостовата конструкция за закрепяне на структурните опори на новото съоръжение. Монтажът на скелето бе извършен в рамките на ден и половина от екип от трима специалисти по монтаж на скеле, а демонтажът отне само един работен ден. Идеалното решение за проекта бе комбинация от системите скеле Layherмодулно скеле Allround и Алуминиеви фермови греди. Инженерите от Layher оказаха пълно съдействие по време на проектирането и изграждането на конструкцията за достъп за работа на височина.

Част от изискванията на проекта бяха голямата товароносимост на скелето, необходима за инсталирането на тежкото оборудване и изграждането на безопасни и обширни работни платформи, позволяващи едновременната работа на няколко души.

скеле

Благодарение на изключителната многофункционалност, здравина и приспособимост на системите скеле Layher, изграждането на допълнителното съоръжение върху съществуващата мостова конструкция бе извършено бързо, безопасно и ефективно.

скеле

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020