• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • януари

  30

  2023
 • 514
Висящо скеле Layher Allround за поддръжка на пешеходен мост

Висящо скеле Layher Allround за поддръжка на пешеходен мост

За извършване на ремонтни дейности, част от поддръжката на пешеходен мост, бе необходимо изграждането на безопасни работни площадки за достъп до подмостовото пространство. Реализирано бе интегрирано решение от система скеле Layher – комбинация от модулно скеле Allround, алуминиеви греди FlexBeam и защитна система Layher Protective.

Чрез метода на конзолно изнасяне на алуминиеви греди FlexBeam, бе осигурена опора за изграждане на висящо скеле за достъп до подмостовото пространство. Алуминиевите греди FlexBeam са иновативен продукт, характеризиращ се с изключително голяма товароносимост, малка системна височина и ниско тегло. Гарантират по-малък брой точки на окачване при изграждане на окачени конструкции, използване на по-малък брой компоненти и пълна съвместимост със системата модулно скеле Allround.

За изграждането на ефективна и икономична окачена работна платформа бе използвано модулно скеле Layher Allround. Системата гарантира безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки на големи височини. При липса на възможности за пренасяне на усилията към терена, чрез стандартни конструкции скеле, или поради икономическата им неефективност, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани висящи скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект.

За осигуряване на безопасността на преминаващите пешеходци по време на ремонтните дейности, бяха използвани защитни стоманени панели от системата Layher Protective, които допринесоха и за атрактивната визия на работната площадка в динамичната градска среда.

висящо скеле

Алуминиеви греди FlexBeam – Ползите за Вас:

 • Намаляване времето и усилията за монтаж, поради по-високия капацитет на товароносимост и по-лесното и ефективно укрепване на конструкцията скеле.
 • По-бърз монтаж, благодарение на U-образната горна страна на профила, за директно поставяне на системните пътеки и лесна за поставяне осигуровка срещу непреднамерено изместване на пътеките.
 • Системно интегрирано решение.
 • Техническа документация с пълна информация за структурния анализ
 • Малки и компактни компоненти.
 • Възможност за широк спектър от приложения, благодарение на стандартните елементи за надграждане на конструкцията.
алуминиеви греди flexbeam

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020