• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    8

    2024
  • 542
Свободно-стояща конструкция от модулно скеле Layher Allround за ремонт на обществена сграда

Свободно-стояща конструкция от модулно скеле Layher Allround за ремонт на обществена сграда

За извършване на ремонтни дейности по фасадата и покрива на обществена сграда с площ от 36 000 m², бе необходимо изграждането на свободно-стояща конструкция скеле за безопасен достъп до работната повърхност. Системата модулно скеле Layher Allround бе идеалното решение за изискванията на проекта, едно от които бе да не се нарушава цялостта на фасадата чрез монтирането на стандартни анкери.

Около фасадата на сградата бе монтирана скеле конструкция с обща дължина 120 метра и височина от 20 метра, като за целите на мащабните ремонтни дейности бяха изградени работни платформи с широчина 0.73 и 1.09 метра. За пространственото укрепване на скелето бяха реализирани допълнителни секции – тип контрафорс, в комбинация с натискови анкери за максимално ефективно и икономично решение.

модулно скеле

Свободно-стоящите конструкции от модулно скеле Allround се отличават с изключителна товароносимост, икономичност и безопасност. Layher осигурява надеждни и практични решения за обекти със специфични изисквания и сложна архитектура, предоставяйки възможности за по-добра ефективност и функционалност на строителните дейности. Системите скеле предлагат впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, дори при наличието на различни архитектурни особености, ограничено работно пространство, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност.

При дизайна на сложни проекти за строителството, индустрията и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

Модулно скеле Layher Allround за изграждане на свободно-стояща конструкция – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020