• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    7

    2023
  • 589
Временни Стълбища от скеле Layher за достъп до работната площадка при извършване на строително монтажни работи

Временни Стълбища от скеле Layher за достъп до работната площадка при извършване на строително монтажни работи

За осигуряването на безопасност при работа на всеки строителен обект, от изключителна важност е изграждането на сигурен и удобен достъп до всяко работно ниво – от изкопа, до покрива и фасадата на сградата.

Стълбите за достъп, изградени от стандартни елементи скеле Layher, позволяват безопасно и комфортно придвижване, и транспортиране на материали до всяка точка от работната повърхност.

Стълбището от скеле представлява модулна сглобяема конструкция, изработена от алуминий и горещо-поцинкована стомана, позволяваща на потребителя да определи нейната височина спрямо конкретните нужди на проекта. Това прави стълбището от скеле много удобно за работа на строителни площадки, където е необходим достъп до различни височини. То е изключително лесно за поддръжка, тъй като модулите могат да бъдат лесно разглобявани и почиствани. Модулният дизайн на стълбището позволява бърз и лесен монтаж и демонтаж без необходимостта от специални инструменти.

Стълбищата Layher се характеризират с изключителна здравина, товароносимост, дълъг експлоатационен живот и устойчивост на атмосферни влияния. Иновативният им дизайн осигурява ергономичен и сигурен достъп, гарантирайки високо ниво на безопасност при работа на височина.

Фирма Лайер ЕООД предлага голямо разнообразие от решения за временен достъп със стълбища от скеле Layher, в зависимост от конкретните изисквания за ефективност и безопасност при строително монтажни работи (СМР), както за жилищното, така и за индустриалното строителство.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020