• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    27

    2023
  • 388
Висящо мобилно скеле Layher Allround за достъп до вътрешността на промишлен резервоар

Висящо мобилно скеле Layher Allround за достъп до вътрешността на промишлен резервоар

За осигуряване на безопасен достъп до вътрешността на промишлен резервоар, бе изградено мобилно скеле от стандартни елементи от системата Layher Allround. Layher предложи изключително икономично и ефективно решение, без необходимост от монтиране на скеле конструкция по цялата повърхност на съоръжението. За целите на проекта бе реализирана висяща мобилна структура от модулно скеле Allround, снабдена с колела и баласт (затежаване) за осигуряване на мобилност и стабилност на конструкцията. Скелето бе предварително сглобено на нивото на терена и в последствие позиционирано с помощта на кран в работно положение, гарантирайки високо ниво на безопасност при работа. Инженерите от Layher изготвиха идейното решение, отговарящо на всички изисквания на проекта. След приключване на работните дейности, конструкцията бе извадена от резервоара с помощта на кран и безопасно разглобена на нивото на терена.

Мобилната конструкция скеле допринесе за намаляване на количеството на необходимия материал и за съкращаване на времето за монтаж и демонтаж. Благодарение на богатия набор от системни елементи, бе реализирано изключително икономично, безопасно и ефективно решение.

Системата модулно скеле Layher Allround гарантира безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки за работа на височина. При липса на възможности за пренасяне на усилията към терена, чрез стандартни конструкции скеле, или поради икономическата им неефективност, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани висящи мобилни скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020