• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • август

    22

    2023
  • 432
Икономична конструкция от модулно скеле Layher Allround за ремонт на покрив на обществена сграда

Икономична конструкция от модулно скеле Layher Allround за ремонт на покрив на обществена сграда

За извършването на ремонтни дейности по покрива на обществена сграда, бе необходимо изграждането на скеле за безопасен достъп за работа на голяма височина. Едно от предизвикателствата на проекта, бе изграждането на икономична временна конструкция, единствено в областта на покривното пространство на сградата с височина 30 метра и широчина 25 метра. Layher предложи изключително интелигентно решение от системата модулно скеле Allround, включващо конзолно изнесени секции с широчина 0.73 метра извън ръба на покрива на сградата.

скеле

За реализирането на ефективно и икономично работно скеле бе използвана системата Layher Allround. Чрез комбинация от диагонал, хоризонтал и вертикал, бе възможна направата на конзолно изнесена конструкция от обема на основното скеле, и бе осигурена опора за изграждане на работно скеле за достъп до покривното пространство. Модулно скеле Layher Allround гарантира безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки на големи височини. При липса на възможности за пренасяне на усилията към терена чрез стандартни конструкции, или поради икономическата им неефективност, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани многофункционални скелетни структури за работа на голяма височина, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020