• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    29

    2023
  • 532
Окачена мобилна платформа от модулно скеле Layher Allround за поддръжка на морски кей

Окачена мобилна платформа от модулно скеле Layher Allround за поддръжка на морски кей

За извършване на дейностите бластиране и боядисване, свързни с поддръжката на морски кей, бе изградена окачена мобилна платформа от скеле, като Layher предложи цялостно интегрирано системно решение. За целта бяха използвани стандартни скеле елементи и ферми от системата модулно скеле Layher Allround, и колела и релсов път от системата за мобилна покривна защита Layher Keder Roof.

окачена мобилна платформа

Мобилната конструкция скеле допринесе за намаляване на количеството на необходимия материал и за съкращаване на времето за монтаж и демонтаж. Благодарение на богатия набор от системни елементи, бе реализирано изключително икономично, безопасно и ефективно решение.

окачена мобилна платформа

Системата модулно скеле Layher Allround гарантира безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки за работа на височина. При липса на възможности за пренасяне на усилията към терена, чрез стандартни конструкции скеле, или поради икономическата им неефективност, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани висящи скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект.

окачена мобилна платформа

Пълната съвместимост между системите скеле Layher дава възможност за реализирането на ефективни и икономични решения за сложни проекти в строителството, промишлеността и индустрията, гарантирайки висока степен на безопасност.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020