• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    5

    2023
  • 427
Кръгово скеле Layher Allround за изграждане и позициониране с кран на безопасна платформа за работа на височина

Кръгово скеле Layher Allround за изграждане и позициониране с кран на безопасна платформа за работа на височина

За извършването на ремонтни дейности по дестилационна колона в завод за производство на захар, бе необходимо изграждането на кръгово скеле за направата на безопасна работна платформа. Layher предложи цялостно интегрирано решение от стандартни скеле елементи от системата модулно скеле Layher Allround. На нивото на терена бяха предварително сглобени 8 секции, всяка от които с височина от 7 метра и в последствие позиционирани с помощта на кран в работно положение. Отделните модули от кръговата конструкция бяха присъединени един към друг чрез хоризонтали, а непрекъснатата работна повърхност за безопасна работа бе реализирана чрез платформи от метал и шперплат. Благодарение на големите отвори на Layher розетката е възможно монтирането на хоризонтал под произволен ъгъл, което позволява изграждането на икономични кръгови структури от скеле. Системата модулно скеле Layher Allround гарантира безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки за работа на височина. За направата на икономически ефективни решения или за минимизиране риска от работа на височина, модулно скеле Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани скелетни структури на терен, и в последствие да бъдат транспортирани и позиционирани в работно положение с помощта на кран. При дизайна на сложни проекти за индустрията и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

кръгово скеле

Кръгово скеле от системата Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020