• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    14

    2022
  • 847
Конзолно изнесено модулно скеле Layher Allround за извършване на довършителни работи по елипсовидна фасада на офис сграда

Конзолно изнесено модулно скеле Layher Allround за извършване на довършителни работи по елипсовидна фасада на офис сграда

За осигуряване на безопасен достъп за извършване на монтажни работи по окачената фасада на офис сграда, бе необходимо изграждането на скеле конструкция. Поради сложността на проекта и редицата технически предизвикателства, изпълнителят избра системата модулно скеле Layher Allround, предоставяща изключително адаптивно, безопасно и икономично решение.

модулно скеле

Дизайнът включваше конзолно изнасяне, запънато в етажната височина, надградено от работно скеле с височина от 9 метра, като частично бе изградена и висяща конструкция за обслужване на цялостния участък. Възможността за свързване на до 8 елемента в един конектор-розетка и плавното регулиране на ъглите между тях позволи изграждането на непрекъсната работна площадка, приспособена към особеностите на геометрията на фасадата. Резултатът бе изграждането на изключително безопасно, надеждно и икономично решение, изпълняващо и изискването на клиента скелето да не бъде анкерирано към фасадата на сградата.

модулно скеле

Благодарение на добрия дизайн, качествените материали и пълното задоволяване на изискванията на клиента, партньорството с Layher осигури повече възможности за бъдещи проекти на фирмата изпълнител.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020