• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    4

    2023
  • 541
Мобилна работна платформа от модулно скеле Layher Allround при строежа на тунел

Мобилна работна платформа от модулно скеле Layher Allround при строежа на тунел

За безопасното изпълнение на строително-монтажните работи при полагането на хидроизолация на магистрален тунел бe използвана мобилнa работнa платформa от модулно скеле Layher Allround, осигуряваща пълен достъп до вътрешността на тунела. Основните изисквания бяха осигуряването на мобилност и прецизното приспособяване към геометрията на тунелните тръби. Върху релсов път бе изградена работна платформа с 12 броя колела, с общо тегло от 5 тона, височина 8 метра, широчина 11 метра и дължина 6 метра. Сглобяването на конструкцията бе реализирано в рамките на един работен ден, от квалифицирани монтажници.

мобилна работна платформа

Системата модулно скеле Layher Allround позволява лесно и бързо да бъдат изградени произволни стоманени скелетни структури, в зависимост от нуждите и изискванията на всеки един проект. Layher предложи изключително икономично и безопасно решение, без необходимост от изграждане на скеле по цялата дължина на тунела или многократно сглобяване и разглобяване на конструкцията. Мобилните работни платформи са утвърдени, като доказала своите предимства технология при ремонт и строителство на тунели, която се използва успешно по целия свят.

мобилна работна платформа

Предварителното цифрово планиране със софтуерната система LayPLAN, подробното проучване на работната площадка и изготвянето на реалистичен 3D модел на скеле конструкцията, бяха осъществени с помощта на инженерите от Layher.

мобилна работна платформа

Благодарение на Allround технологията за безболтов монтаж, богатия набор от системни и допълнителни компоненти и аксесоари и квалифицирания персонал, мобилната работна платформа бе сглобена изключително бързо и лесно. Интегрирането на стълби и системни стоманени пътеки в конструкцията гарантираха безпроблемно придвижване, пренасяне на материали и осигуряване на безопасни и здрави работни площадки.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020