• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • февруари

    26

    2024
  • 442
Мобилна конструкция скеле Layher за защита на зоната около новострояща се сграда

Мобилна конструкция скеле Layher за защита на зоната около новострояща се сграда

За осигуряване на защита от падащи материали и намаляване на риска от инциденти по време на строителния процес на мащабна бизнес сграда, бе реализирана мобилна конструкция от модулно скеле Allround и фермови греди Layher 750. Мобилната платформа бе изцяло сглобена във вътрешността на сградата и в последствие позиционирана, с помощта на колела и релсов път в работно положение, до 5 метра извън ръба на стоманобетонната плоча, осигурявайки надеждна и ефективна защита. При необходимост от използване на мобилното скеле на по-горно ниво, конструкцията бе разделяна на модули, които бяха премествани, за по-малко от 1 час, с помощта на кран на съответната височина. Монтажът на скелето бе извършван лесно, бързо и безопасно във вътрешността на строителния обект, като по този начин бяха елиминирани рисковете от работа на височина.

мобилна конструкция

С помощта на мобилни конструкции от скеле Layher, могат да бъдат изградени безопасни и ефективни решения за извършване на дейности, свързани със строителство, ремонт и поддръжка. Дори големи структури от скеле могат да бъдат проектирани като мобилни. Характеризират се с изключително висока приспособимост и икономичност, благодарение на своята мобилност. Могат да бъдат позиционирани във всяка работна точка според конкретния етап от процеса на работа и прецизно адаптирани към особеностите на геометрията на строителната площадка.

При дизайна на сложни проекти за строителството и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

Модулно скеле Layher Allround за изграждане на мобилна конструкция – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020