• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    10

    2024
  • 80
Модулно скеле Layher Allround и фермова греда от системата Allround FW за премостване в индустриална среда

Модулно скеле Layher Allround и фермова греда от системата Allround FW за премостване в индустриална среда

За ремонт на фасадата на индустриален обект бе необходимо изграждането на скеле за достъп до работната повърхност. Поради наличието на покрив, на съседна сграда, и невъзможността за стъпване на скелето върху него, бе необходимо реализирането на премостване с отвор от 18 метра. Фермовата греда от системата скеле Layher Allround FW бе идеалното решение за проекта. Бяха изградени две опорни кули от модулно скеле Layher Allround, като Фермовата конструкция Allround FW бе предварително сглобена на нивото на терена и в последствие позиционирана с помощта на кран в проектно положение върху тях. Изграждането на скелето във височина бе извършено поетапнo, като секциите от модулно скеле Allround Lightweight бяха предварително сглобявани и позиционирани в основната конструкция с помощта на кран.

Реализирано бе изключително безопасно решение чрез минимизирането на риска при работа на голяма височина и от падане на елементи по време на монтажа. Икономическата рентабилност на проекта бе оптимизирана чрез намаляване на времето за транспорт на материала във височина и на разходите за труд.

модулно скеле

Системата Allround FW представлява модулно проектирана ферма с голям капацитет на товароносимост, предназначена за големи премоствания и подпорни структури за тежки натоварвания. Модулният й дизайн позволява регулиране на височините, дължините и широчините на конструкцията за оптимално приспособяване към геометрията, изискванията и натоварването. Гарантирани са икономичния транспорт и монтаж, благодарение на ниското тегло (макс. 17.4 kg) на удобните за работа компоненти. Напълно съвместима е с всички продукти от системата Allround. С идентичните системни размери на елементите и безболтовата технология на свързване чрез клин, се постига пълна интеграция между системите.

Системите скеле Layher гарантират безпроблемно изграждане на безопасни работни площадки за работа на височина. За направата на икономически ефективни решения или за минимизиране на риска от работа на височина, системата Allround позволява лесно и бързо да бъдат сглобявани скелетни структури на терен, и в последствие да бъдат транспортирани и позиционирани в работно положение с помощта на кран.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020