• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    15

    2023
  • 354
Обемно скеле Layher Allround при ремонта на покривна конструкция на университет

Обемно скеле Layher Allround при ремонта на покривна конструкция на университет

За строителните дейности, свързани с ремонта на  покривната конструкция на университет, бе необходимо изграждането на скеле за безопасен достъп във вътрешността на административната сграда. За целите на ремонта бе проектирана временна конструкция от обемно скеле Layher Allround с височина от 20 метра, дължина 30 метра и широчина 20 метра, и интегрирани подпорни кули. Трябваше да се премахне съществуващата покривна конструкция и в последствие да се изгради нова стоманена конструкция на място, като се наложи скелето да бъде модифицирано за различните етапи от ремонтите дейности. Подпорните конструкции скеле бяха проектирани спрямо конкретните изисквания за товароносимост на проекта. Бяха използвани 100 тона модулно скеле Layher Allround, като монтажът на конструкцията скеле отне 3 седмици. За транспортирането на материали до най-горните етажи на сградата бяха използвани подемници с обширни товарни платформи. Инженерите от Layher участваха в проектирането и изчисляването на необходимата товароносимост на всеки крак от подпорната конструкция, за да бъде гарантирана безопасността при работа.

Чрез системата модулно скеле Allround бе изградена изключително икономична конструкция, характеризираща се с бърз, лесен и прецизен монтаж. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност.

Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп до всички работни нива.

Обемно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020