• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • август

    7

    2023
  • 426
Пешеходен мост от модулно скеле Layher Allround за безопасно преминаване над пистата на автомобилно състезание

Пешеходен мост от модулно скеле Layher Allround за безопасно преминаване над пистата на автомобилно състезание

За осигуряване на безопасно преминаване над пистата на автомобилно състезание, бе изграден временен мост от стандартни елементи от системата модулно скеле Layher Allround. За целите на проекта, бяха реализирани две мостови конструкции, всяка с широчина от 1.40 метра, обединени с двойни връзки с клин. За гарантиране на високото ниво на безопасност при преминаване, бяха използвани стълбища за обществено ползване Allround 750 с височина на стъпалото 17 см, парапети за обществено ползване със защита за деца и пътеки за фуги, осигуряващи безопасна подова повърхност. Стълбищата Layher са идеалното решение за изграждане на временни конструкции в обществени зони за пешеходни мостове, надлези и проходи. Те се характеризират с изключителна товароносимост, здравина и безопасност, и могат да бъдат използвани при всякакви метеорологични условия. Отговарят на всички европейски стандарти за безопасност на временни стълбища в зони за обществен достъп и могат да бъдат доставени в кратки срокове.

скеле

Чрез използването на стандартни скеле компоненти от системата модулно скеле Layher Allround, бе реализирано изключително ефективно и икономично решение на временна мостова конструкция за достъп, характеризиращо се с бърз и лесен монтаж, високо ниво на безопасност, спестяващо време, труд и транспортни разходи.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020