• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • март

  18

  2024
 • 170
Защитна конструкция от скеле Layher Protect при дейности по разрушаване на сграда в централната градска част на Дъблин

Защитна конструкция от скеле Layher Protect при дейности по разрушаване на сграда в централната градска част на Дъблин

За осигуряване на защита от шум и прахово замърсяване, и за добрия външен вид на строителния обект по време на дейности по разрушаване на сграда в центъра на Дъблин, бе изградена защитна конструкция от системата Layher Protect. Дъблин е столицата на Ирландия, намира се на източното й крайбрежие и има население от близо 600 000 души, като улиците му са изключително натоварени с превозни средства и пешеходци през цялото денонощие. Работното скеле от системата Layher Allround бе прецизно приспособено към изискванията на строителната площадка и интегрирано в цялостната защитна конструкция Layher Protect, като по този начин бе реализирано изключително икономично и ефективно решение, отговарящо на всички изисквания на проекта и осигуряващо безпроблемно и безопасно пространство за преминаване на пешеходци. Layher предложи цялостно интегрирано системно решение.

 • Извършване на предварително 3D планиране от инженерите на Layher със системата LayPLAN CAD, изготвяне на 3D визуализация за проследяване на всички изисквания на проекта и за съгласуване с регулаторните органи.
 • Работно скеле от системата Layher Allround, прецизно приспособено към изискванията на работната площадка.
 • Конструкцията от системата Layher Protect осигури ефективна защита за пешеходците и всички участници в движението срещу шум и прахово замърсяване – идеалното решение за централната градска част, благодарение на изключителната й ефективност и атрактивен външен вид.
 • Предоставяне на професионално обучение от квалифицирани специалисти от Layher, за работа с използваните системи скеле за висока ефективност при извършване на монтажа.
защитна конструкция

Защитната преграда от системата Layher Protect бе безпроблемно интегрирана в конструкцията на работното скеле Layher Allround, като по този начин бе осигурено достатъчно пространство за  безпроблемното и безопасно преминаване на пешеходци по тротоара.

Защитна конструкция от скеле Layher Protect – Ползите за Вас:

 • Визуално атрактивни и многофункционални системни решения;
 • Бърз и лесен монтаж;
 • Защита на околната среда, защита от атмосферни влияния и защита срещу шумово замърсяване;
 • Пълна съвместимост със системата фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf и модулното обемно скеле Layher Allround.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020