• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    25

    2024
  • 147
Модулно скеле Layher Allround за дейности по поддръжката на силози в циментов завод

Модулно скеле Layher Allround за дейности по поддръжката на силози в циментов завод

За извършване на дейности по поддръжката на силози в циментов завод, бе използвано модулно скеле Layher Allround за изграждане на безопасни работни платформи. Целта на мащабните ремонтни дейности бе удължаване на експлоатационния живот на съоръженията с височина от 33 метра. Ремонтните работи, хидроразрушаване и специални бетонови работи, изискваха площадки с голяма товароносимост, поради което бе изградена конструкция от работно скеле със секции с широчина от 1.57 метра, като на всяко ниво бяха реализирани товарни платформи за складиране на материали. Монтажните дейности по изграждането на скелето около всеки от силозите бяха извършени от екип от 5 души в изключително краткия срок от 3 седмици с помощта на подемник GEDA 500 ZZP. Непрекъснатата работна повърхност бе реализирана чрез системни пътеки Layher и платформи от стомана, фиксирани чрез болтове, гарантиращи изключителна надеждност и безопасност при работа.

модулно скеле

Системата модулно скеле Layher Allround осигури бързо, икономично и безопасно решение. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други.

При дизайна на сложни проекти за индустрията и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

МОДУЛНО СКЕЛЕ LAYHER ALLROUND – ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020